Filipinler & Bali Ubud Turu Emirates Havayolları İle

Tura Dahil ve Hariç Hizmetler

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
  • Emirates Havayolları İle Dubai Aktamalı Istanbul-Cebu Gidiş Bali - Istanbul Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti Ve Havalimanı Vergileri
  • Cebu - Manila - Bali Arası Yerel Havayolları İle Uçak Bileti Ve Vergileri
  • Havalimanı - Otel - Havalimanı Arası Transferler,
  • Seyahat & Sağlık Sigortası
  • Bohol'de 3 Gece Oda Kahvaltı
  • Bali'de Belirtilen Otel Kategorisinde 3 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • Ubud'da Belirtilen Otel Kategorisinde 2 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • Türkçe Rehberlik
  • Otel Ve Şehir Vergileri
  • TURSAB Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • Programdaki Şehirlerarası Transferler.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Programda belirtilen Ekstra turlar,
  • Ek bagaj ücretleri
  • Endonezya Kapı Vizesi (35 USD) ve Bali Turist Vergisi (10 USD)
  • Tüm öğle ve akşam yemekleri
  • Yurtdışı çıkış fonu
  • Şoför tipleri 5-10 USD / kişibaşı (isteğe bağlı)
  • Kişisel harcamalar

Tur Programı

Filipinler & Bali – Ubud Turu Emirates Havayolları ile

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde buluşup, bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Emirates Havayolları’na ait tarifeli sefer ile Dubai uçuşumuz başlıyor. Yeni günü uçakta karşılıyoruz.
Yeni günün ilk saatlerinde Dubai’ye varıyoruz. Kısa bir beklemenin ardından CEB Bohol Adası uçuşumuz için yerlerimizi alıyor ve uçuşumuza başlıyoruz. Yaklaşık 11 saatlik uçuşun ardından Cebu’ya ulaşıyoruz. Bizi bekleyen rehberimiz ve özel aracımız ile Bohol adasına geçmek için limana gidiyor ve feribot ile Bohol adasına geçiyoruz. Otelimize transferimiz yapılıyor. Otelimize giriş işlemlerimizin ardından odalarımıza yerleşiyoruz. Sonrasında serbest zamanımız olacak. Geceleme Bohol’de otelimizde.
Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek Çikolata Tepeleri ve Tarsier Milli Parkı Gezisi (Ögle Yemekli- 120 USD) turuna katılabilirler.Bu turumuzda önce Bohol’deki Milli Park'a uğruyor ve dünyada sadece Güney Filipinler’deki adalarda ve Endonezya’nın belirli bölgelerinde bulunan, dünyanın en küçük maymun familyasından gelen “tarsier”leri görüyoruz. Rehberimiz bize bu sevimli hayvanlar hakkında bilgi veriyor. Milli Park'ta onları, orijinal yaşam alanlarında ziyaret ediyoruz. Daha sonrasında turumuza Çikolata Tepeleri adı verilen kireç taşı oluşum höyüğü olan özel oluşumları ziyaretimizle devam ediyoruz. Adanın ortasında, büyük bir alana yayılmış olan, üzerinde bitki yetişmeyen yüzlerce tepeyi özel seyir teraslarından izliyor ve fotoğraflıyoruz. Bu tepeler hakkındaki efsaneleri dinliyoruz. Çikolata Tepeleri özel olarak korunan, Dünya Mirası Listesi'ne girebilmeyi başarmış bir alan. Filipinler’in en turistik noktalarından biri. Turumuzun ardından otelimzie transfer ve Geceleme Bohol’de otelimizde.
Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek LOBOC Nehri Tekne turu (Ögle Yemekli –kişi başı 110 USD) turuna katılabilirler. Loboc Nehri boyunca yapılan bu tekne turunda, doğal güzelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Tur sırasında yemyeşil tropikal bitki örtüsü ve sakin nehir manzaraları eşliğinde huzurlu bir yolculuk yapacaksınız. Yol boyunca yerel kültürü ve yaşam tarzını gözlemleme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca, yerel müzik dinletisi ve geleneksel dans gösterileri ile turu daha keyifli hale getirebiliriz. Turu tamamladıktan sonra, yerel restoranlarda Filipin mutfağından lezzetler tatma imkanı da bulunan öğle yemeğimizi alacağız. Tur sonunda otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Bohol’de otelimizde.
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Bali’ye olan uçuşumuzu gerçekleştirmek için havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile önce 20’den fazla aktif volkanı, dünya mirası 2.000 yıllık pirinç tarlaları, 100’den fazla etnik toplulukları, şahane tropikal adaları ve güler yüzlü insanlarıyla Asya’nın kıyısında, fantastik denilebilecek ülkelerinden birisi olan ve 7.000 ‘den fazla adasıyla dünyanın en uzun kıyı şeridine sahip ülkelerinden olan Filipinler'in başkenti Manila’ya uçuyoruz. Varışımızın ardından panaromik şehir turumuzu yapacağız. Manila, Manila Körfezi'nin kenarında bulunan Filipinler’in kültürel merkezine gideceğiz. Filipinler’in ulusal kahramanının infaz edildiği Rizal Parkı ve 17. yüzyıldaki İspanyol Hükümeti'nin ikameti olan Santiago Kalesi'ni göreceğiz. Sonrasında Manila Katedrali ve 17. Yüzyıl Manila evlerinin bir replikası olan “Casa Manila” görme şansımız olacak. Tur sonu havalimanına transfer oluyor ve Bali uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışımızın ardından Ubud oteline transfer oluyoruz. Geceleme Ubud’da.
Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek Kintamani (Volkan) (Ögle Yemekli- 105 USD) turuna katılabilirler. Bu turumuzda ilk olarak Bali’nin yerel dansı olan “Barong Dansını” izlemek üzere Batubulan köyüne hareket ediyoruz. Gamelon canli orkestrasi esliginde,İyi ile kötünün mücadelesinin anlatıldığı bu güzel performansın ardından sanatçılar köyü Celuk’a hareket ediyoruz. Celuk’ta ahşabın maharetli ellerde nasıl birer sanat eserine dönüştüğünü görme imkanı bulacağız. Ardından Batur Volkanı’nın eşsiz güzelliğini görmek ve krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi almak üzere Kintamani’ye gidiyoruz. Yemeğimizin ardından Endonazyanin meshur luwaklariyla tanisip Luwak kahvesini tadimi yaptiktan sonra Kutsal Su Tapınağı olarak da bilinen Tirta Empul tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınak gezimizin ardından Gun batiminda Tegalalang pirinç teraslarını ziyaret ediyoruz. Ardından otelimize dönüyoruz. Konaklama UBUD otelimizde.
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel Kutsal Maymun Ormanı ve Tapınaklar turumuz(Ögle Yemekli –kişi başı 105 USD) da öncelikle Kutsal Maymun Ormanı’na doğru yola çıkıyoruz. Ardından farklı hediyelik eşya seçenekleri bulabileceğiniz Ubud Pazarına ve eşsiz güzellikteki mimarisi ile ünlü Pura Saraswati tapınağını ziyaret ediyoruz. Sonrasında yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana gidiyoruz. Bu turların ardından bize görsel bir şölen sunan Tegenungan Şelalesini ziyaret edeceğiz. Tur bitimi otelimize dogru yol alirken Endonezya’nin meshur cikolatalarini tatmaniz icin kisa bir duragimiz olacak. Konaklama Bali otelimizde.
Kahvaltının ardından serbest gün. Tüm gün denizin keyfini çıkarıyoruz. Konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek Nusa Penida Adası(Ögle Yemekli –kişi başı 85 USD) Turumuz boyunca adanın güney bölgesinde bulunan muhteşem plajlara ve doğasına şahit olacaksınız. Kelingking Plajı, Nusa Penida Adası'nın güneybatı kıyısında tenha ve doğal bir plajdır. Adanın en popüler yerlerinden biri, devasal dalgaların çarptığı bitkilerle kaplı kireçtaşı bir burundur. Ardından Broken Beach'e devam ediyoruz. Broken Beach, Nusa Penida'nın güneybatı kenarındaki başka bir doğal kıyı oluşumudur. Burası muhteşem manzarası ile fotoğraf çekmek isteyen herkes için harika bir mekandır. Ve son uğrayacağımız yer sonsuzluk havuzu olarak da bilinen Angel Billabong. Geziniz boyunca dolambaçlı sokaklar ve doğal kırsal bir manzara size eşlik edecek. Turumuzun ardından otelimize transfer. Konaklama Bali otelimizde.
Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek Beach Club & Tanah Lot Turu’na (Kişi başı 95 USD) katılabilirler. Sabah otelimizden kısa bir yolculukla ulaşacağımız ve gün boyu Bali’nin eşsiz okyanus keyfinden faydalanabileceğimiz Beach Klübümüzde, gün içinde Su kaydırağı, çeşitli su sporları gibi aktivitelerden de faydalabilirsiniz. Beach Klübe giriş esnasında plaj havlusu ve barda kullanabileceğiniz 10$ karsılıgı kredi kuponları verilecektir. Dilerseniz gün içinde kurulacak büfelerden ya da Alakart restorandan dilediğiniz menüyü sipariş edebilirsiniz (Yemek ücrete dahil değil). Öğleden sonra rehberimizin belirleyeceği saatte buluşuyor ve güneşin okyanus üzerinde batışını izlemek için Tanah Lot Tapınağına gideceğiz. Denizle çevrili Tanah Lot tapınağında gün batımının ve nefes kesen doğa manzarası tadını çıkardıktan sonra dinlenmek üzere otelimize dönüyoruz. Gün içinde sizinle birlikte olacak rehberlerimiz size her türlü talebiniz için yardımcı olacak. Konaklama Bali otelde.
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zamanınız olacak. Akşam saatlerinde dönüş uçuşumuz için havalimanına transfer oluyoruz.
Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Emirates Havayolları ile Dubai aktarmalı dönüş uçuşumuz başlıyor. Dubai’ye varış ve ardından kısa bir bekleme ile Istanbul uçuşumuzdaki yerlerimizi alıyor ve uçuşumuza başlıyoruz. Yaklaşık 5 saatlik uçuşun ardından Istanbul havalimanına varışımız ile turumuz sonlanıyor.

Fiyat ve Tarihler

{{p.name}}
{{p.startDateStr}} - {{p.endDateStr}}
{{p.days}} gün / {{p.nights}} gece
{{p.packageClass}}

{{p.priceStr}} 'den başlayan


Notlar

Ekstra Turlar

Misafir Yorumları

{{ error.$message }}
{{ error.$message }}
{{c.name}}

{{c.contents}}