Görkemli Dubai & Lüksün Başkenti

Tura Dahil ve Hariç Hizmetler

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
  • Air Arabia Yolları ile İstanbul (SAW) - Dubai (SHJ) - İstanbul (SAW) arası uçak bileti
  • Havalimanı Vergileri
  • Alan - otel - alan transferleri
  • Seçilecek kategori otelde 3 Gece Oda - Kahvaltı konaklama
  • Panoramik Dubai Şehir Turu, Dubai Eski Çarşılar Turu
  • Dubai Vize Ücreti (Fiyata Dahildir) - Yeşil pasaport sahipleri vizeden muaf olup, vize haklarını Akşam Yemekli Çöl Safari ile kullanacaktır.
  • Türkçe Rehberlik hizmetleri,
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harcı,
  • Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro)
  • Tourism Dirham / Otel Vergisi. Otel kategorisine göre belirlenen bu vergi konaklayan misafir tarafından otel resepsiyonuna direkt olarak ödenmektedir. 3 yıldızlı oteller için gecelik 10 AED (yaklaşık 3 Euro), 4 yıldızlı oteller için gecelik 15 AED (yaklaşık 4 Euro), 5 yıldızlı oteller için gecelik 20 AED (yaklaşık 5 Euro)'dur.
  • Ekstra Turlar ve Kişisel Harcamalar
  • İsteğe Bağlı Rehber ve Şoför Bahşişleri,

Tur Programı

Görkemli Dubai & Lüksün Başkenti Air Arabia İle 3 Gece
(Dubai Vizesi & Dubai Şehir Turu & Dubai Eski Çarşılar Turu Dahil)

Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Air Arabia Hava Yolları kontuarı önünde uçuştan 3 saat önce buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının G9286 sefer sayılı uçuşu ile saat 01.25'te Sharjah havalimanına hareket. Yerel saat ile 06.40'ta varışımızın ardından alanda bizleri bekleyen aracımız ile Dubai'ye hareket. Dubai'ye varışımızla birlikte şehir turumuz başlıyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nin en göz alıcı şehirlerinden biri olan Dubai, dünya çapında tanınmış turistik bir merkezdir. Şehir, yüksek teknolojiye sahip gökdelenleri, lüks alışveriş merkezleri, yapay adaları ve benzersiz mimarisi ile ünlüdür. Dubai'de yapacağımız şehir turu esnasında Sheikh Palace,Emirates Tower, Gökdelenler Caddesi, Dünya'nın tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab, Jumeriah Bölgesi ve Palmiye Adası görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Dubai'de telefon, laptop, playstation, tekstil, altın ve baharat çeşitlerini dünyada en iyi fiyatlara alabileceğiniz bölgelerden biri olan Eski Çarşılar turuna çıkıyoruz. Bu bölgeyi gezip en uygun fiyatlarla yapacağımız alışverişin ardından otelimize transfer ve serbest zaman. Kısa bir dinlenmenin ardından akşam dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Görkemli Dubai'nin İncileri (Souk Madinat/Madinat Jumeriah & Burj Khalifa & Dubai Mall & Fountain Show turuna katılabilirler. (35 Euro) (Burj Khalifa Giriş Bileti Fiyata Dahil Değildir.) Turumuzda ilk durağımız Souk Madinat/Madinat Jumeriah. Yapay Venedik olarak da adlandıran bu çarşı, geleneksel Arap pazarlarını modern bir şekilde sunan bir alışveriş alanıdır. Hediyelik eşyalar, mücevherler ve tekstil ürünleri bulabileceğiniz bu çarşıyı gezdikten sonra 2. Durağımız Burj Khalifa. Dubai'nin ve Dünya'nın en yüksek binası olan Burj Khalifa, sadece bir mimari başyapıt değil, aynı zamanda Dubai'nin modernliğinin ve cesaretinin bir sembolüdür. Buraya yapacağımız ziyarette dilerseniz bu muhteşem mimarinin 125. katına kadar çıkıp muhteşem Dubai manzarasını bir kez de buradan seyredebilirsiniz. Ardından Dubai'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Dubai Mall'a geçiyoruz. Burada vereceğimiz molanın ardından Dubai Mall'un önündeki Fountain ses, ışık ve su gösterilerini izliyoruz. Muhteşem ateş ve su gösterilerinin ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.
Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Görkemli The View at The Palm turuna katılabilir (65 Euro) Dubai'nin sahilinde, göz kamaştırıcı bir yapay ada olan Palmiye Adası, dünyanın en büyük ve en etkileyici yapay adalarından biridir. Adını, denizden bakıldığında dev bir palmiye ağacını andıran şeklinden almıştır. Bu turumuzda Palm Tower'ın 52.katına çıkarak 240 metre yükseklikte bulunan seyir terasından Palmiye adasını 360 derece olarak havadan seyredecek muhteşem fotoğraflar çekme imkanı bulacağız. Bu muhteşem turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Ardından saat 15.00 hareketle dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Görkemli Çöl Safari (Akşam Yemekli) turumuza katılabilirler. (80 Euro) Dubai'nin çöllerinde unutulmaz bir safariye hazır mısınız? Dubai'nin muhteşem altın sarısı çöllerinde 4x4 araçlar ile yapacağımız muhteşem safarinin ardından çölde kurulan bedevi kampında dansöz, şovlar ve yemek eşliğinde günü bitireceğiz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.
Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Görkemli Abu Dhabi & Sheikh Zayeed Camii & Yas Island turuna katılabilirler. (65 Euro) Dubai'ye yaklaşık 140 km uzaklıkta olan Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin yedi emirliğinden biri ve aynı zamanda başkentidir. Buraya yapacağımız turda göreceğimiz yerler arasında Hızlı ve öfkeli filminin çekildiği Etihad Kuleleri, dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi bulunmaktadır. Ardından etkileyici mimarisi, zengin dekorasyonu ve anlamıyla dünyanın en büyük 4.camisi konumunda olan Sheikh Zayeed Camii ziyaret ediyoruz.Burayı gezdikten ve son olarak Yas Island'a gidiyor ve Ferrari World'ün önünde fotoğraf çekildikten sonra Dubai'ye dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Görkemli Dhow Cruise (Akşam Yemekli) turuna katılabilirler. (85 Euro) Tekne ile yapacağımız bu turda Dubai'nin ikonik bölgelerini yemek ve şovlar eşliğinde bir de Dubai'nin ışıkları altında akşam keşfedeceğiz. Keyifli bir tekne gezintisinin ardından otelimize transferimiz gerçekleşiyor. Geceleme otelde.
Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Görkemli Dubai Frame & Dubai Outlet Center turuna katılabilirler. (65 Euro). Turumuzda ilk durağımız Dubai Frame olacak. Yapımı 10 yıl süren 150 metre yüksekliği ve 93 metre genişliğiyle Dubai'nin tüm gökdelenlerini içine alan devasa bir çerçeve düşünün. Bu dev çerçeve bir tarafta Dubai manzarası barındırırken bir yanda ise modern yükselen Dubai'yi gösteriyor. Bir fotoğraf çerçevesi görevi üstlenen bu yapının yanında vereceğimiz fotoğraf molasının ardından Dubai Outlet Center'a geçiyoruz. 1200'den fazla markayı içinde barından alışveriş merkezinde vereceğimiz serbest zamanın ardından havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yolları'nın G9285 sefer sayılı uçuşu ile saat 20.50'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket.
Yerel saat ile 00.20'de varış ve turumuzun sonu.

Fiyat ve Tarihler

{{p.name}}
{{p.startDateStr}} - {{p.endDateStr}}
{{p.days}} gün / {{p.nights}} gece
{{p.packageClass}}

{{p.priceStr}} 'den başlayan


Notlar

  • Önemli Notlar;
  • Bu turumuz için minimum tur süresini kapsayacak şekilde 6 ay geçerli pasaport olması gereklidir.
  • Moreandmoretravel hava yolu ile yolcu arasında aracı konumda olup, 28.09.1955 Lahey protokolüne tabidir.
  • Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin no show bedeli misafirlere yansıtılır.
  • Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Moreandmoretravel sorumlu tutulamaz.
  • Grup biletlerinde havayolu kuralları geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılmaz ise dönüş uçuşu da kullanılamamaktadır.
  • Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg'dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15 Kg'a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, Moreandmoretravel sorumluluğunda değildir.
  • Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
  • Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir. Programlarda belirtilen geziler rehberin inisiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
  • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir.
  • Programlarda belirtilen geziler rehberin inisiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
  • Ekstra turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin inisiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Moreandmoretravel sorumlu tutulamaz.
  • Yol üzerindeki ekstra turlar gruptan en az 10 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
  • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Moreandmoretravel sorumlu tutulamaz.
  • Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.
  • Moreandmoretravel, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Programlarda belirtilen tüm otel isimler vb. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
  • 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave acılan kapanan ek yataktır.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur
  • İptal ve değişiklik durumunda “Moreandmoretravel Satış Sözleşmesi” geçerlidir.

Ekstra Turlar

  • Ekstra Tur Paketi 1: 265 Euro yerine 230 Euro
  • Görkemli Souk Madinat/Madinat Jumeriah & Burj Khalifa & Dubai Mall (35 Euro)
  • Görkemli Çöl Safari (Akşam Yemekli) (80 Euro)
  • Görkemli Abu Dabi & Sheikh Zayed Camii & Yas Island (65 Euro)
  • Görkemli Dhow Cruise (Akşam Yemekli) (85 Euro)
  • (0 - 10 yaş çocuklar indirimsiz fiyat üzerinden %50 indirimlidir)
  • Ekstra Tur Paketi 2: 315 Euro yerine 280 Euro
  • Görkemli Souk Madinat/Madinat Jumeriah & Burj Khalifa & Dubai Mall (35 Euro)
  • Görkemli The View at The Palm (65 Euro)
  • Görkemli Abu Dabi & Sheikh Zayed Camii & Yas Island (65 Euro)
  • Görkemli Dhow Cruise (Akşam Yemekli) (85 Euro)
  • Görkemli Dubai Frame & Dubai Outlet Center (65 Euro)
  • (0 - 10 yaş çocuklar indirimsiz fiyat üzerinden %50 indirimlidir)
  • Ekstra Tur Paketi 3: 395 Euro yerine 330 Euro
  • Görkemli Souk Madinat/Madinat Jumeriah & Burj Khalifa & Dubai Mall (35 Euro)
  • Görkemli The View at The Palm (65 Euro)
  • Görkemli Çöl Safari (Akşam Yemekli) (80 Euro)
  • Görkemli Abu Dabi & Sheikh Zayed Camii & Yas Island (65 Euro)
  • Görkemli Dhow Cruise (Akşam Yemekli) (85 Euro)
  • Görkemli Dubai Frame & Dubai Outlet Center (65 Euro)
  • (0 - 10 yaş çocuklar indirimsiz fiyat üzerinden %50 indirimlidir)

Misafir Yorumları

{{ error.$message }}
{{ error.$message }}
{{c.name}}

{{c.contents}}