Endülüs Turu

Tura Dahil ve Hariç Hizmetler

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
  • Özel Havayolları ile İstanbul Havalimanı - Sevilla - İstanbul Havalimanı gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti
  • 3*uzak otelde toplam 4 gece oda kahvaltı (4 continental kahvaltı) konaklama
  • Havalimanı – otel – havalimanı transferleri
  • Panoramik Sevilla şehir turu
  • Türkçe Tur Liderliği Hizmeti
  • Havalimanı ve güvenlik vergileri
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve servis bedeli
  • Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları.
  • Şehir vergileri, otel vergileri, alan vergileri, Gidiş - dönüş uçak bagaj bedeli için kişi başı tur başlamadan acente yetkilisine veya rehbere 35 € ödeme yapılacaktır.
  • Yurt dışı çıkış harcı (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz)
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri
  • Konaklama ve şehir vergileri
  • Dahil olduğu açıkca belirtilmemiş her türlü hizmet
  • SEYAHAT GÜVENCE PAKETİ (Vize reddi ile karşılaşan misafirlerin veya hastalık sorunu nedeni ile tura katılması mümkün olmayacak misafirlere tur bedeli kadar ödeme yapılmasını sağlamaktadır.( Seyahat iptali nedeniyle tazminat başvurularında uygulanacak sigortalı katılım payı(muafiyet) vize reddinde %25, sağlık sebepleri nedeni ile %15 oranındadır.Teminat detayları sigorta şartnamesinde yer almaktadır.. Bununla birlikte bagaj kaybından, hasarına,ferdi kaza teminatına kadar birçok ek teminatı barındırmaktadır.)
  • Seyahat güvence paketi ücreti tur bedeliniz ile orantılı olarak değişmektedir.

Tur Programı

**Promosyon**Endülüs (Sevilla) Özel Charter Seferi 4 Gece -İspanya Turları -Endülüs Turu (Özel Sefer)

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde uçuştan en az 3 saat önce hazır bulunulması tavsiye edilir. Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından özel sefer ile Sevilla'ya hareket. Yerel saat Sevilla'ya inişimizi takiben panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Sevilla şehir tutunda; Muvahhit’ler döneminden kalma eski Ulu Camii’nin yerine 15.yüzyılda inşa edilmeye başlanan Katedral, Arap, Gotik ve Rönesans tarzı sarayların yan yana yükseldiği Krallık Malikanesi Alcazar ve Altın Kule denilen 13. Yüzyıldan kalma kule görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Alcazar & Katedral Turu'na katılım sağlayabilirler (55 Euro). Güzel bahçeleri nedeni ile Jardines de Alcazar (Alcazar Bahçeleri) da denir. Yapımına 1181 yılında başlanan saray, Endülüs Emevileri’nden kalmış Arap mimarisinin eşsiz örneklerinden biridir. Arap ve Gotik tarzı sarayların yan yana yükseldiği, günümüzde de Kraliyet Sarayı olan Real Alcazar de Sevilla, Cennet’in Krallığı ve Game of Thrones'a ev sahipliği yapmıştır. Sonrasında Muvahhidler döneminden kalan eski Ulu Caminin yerine 15.yy da inşa edilmeye başlanan ve Vatikan ile Londra’daki Saint Paul Kilisesi'nden sonra dünyanın 3. büyük katedrali olan, Sevilla veya Santa Maria olarak da anılan katedral ziyaret edilecektir. Ünlü denizci Kristof Kolomb’un külleri ve oğlu Hernan Kolomb’un mezarı bu eşsiz yapının içerisinde bulunmaktadır. Tur bitimi otelimize hareket, odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.
Sabah kahvaltısı ardındanz tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Cordoba Eski Şehir ve Cordoba Camii Turu yapılacaktır (65 Euro). Cordoba‘ya varışta yapılacak olan panoramik şehir gezisinde yapımına 785 yılında başlanan ve 987 de tamamlanan, Batı İslam sanatının en etkili yapılarından biri olan Cordoba Camii ve Musevi Mahallesi görülecek yerler arasındadır. Ardından Cordoba Camii turumuzu gerçekleştiriyoruz. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenen muhteşem bir Flamenco Show'unu izlemek için otelden hareket (50 Euro). Gösteri sonrasında otele geri dönüş. Geceleme otelimizde. Tur bitimi Sevilla'ya hareket ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.
Sabah kahvaltı sonrası tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Ronda & Cadiz turuna katılabilirler (90 Euro). Bu turumuzda ilk olarak Cadiz bölgesine gidiyoruz. Cadiz, Endülüs Bölgesi’nin birçok güzelliğini bir arada görebileceğiniz önemli bir şehir olarak dikkat çekiyor. Bazıları tarafından Endülüs şehrinin başkenti olarak da nitelendirilen Cadiz, Batı Avrupa’da kesintisiz yaşamın sürdüğü en eski şehir olarak biliniyor. Cadiz’egittiğimizde binlerce yıllık mimari örnekleri görme şansımız bulunuyor. Yıl boyunca deniz, su sporları, flamenko ve deniz mahsülü yemekler için dünyanın dört bin yanından binlerce insan Cadiz’e geliyor. Cadiz’de yapacağımız gezi ve serbest zamanın ardından bir başka tarihi İspanyol şehri Rondo’ya geçiyoruz. Coğrafi yerleşim olarak İspanya'nın en ilginç yerleşimi sayılan, bozulmamış tarihi yapısı ile İspanya'nın en güzel kasabalarından biri olan ve ilk boğa güreşlerinin başlatıldığı kayaların üzerine kurulmuş olan Ronda'da Tarihi Roma Köprüsü ve İspanya'nın en eski arenası, Paseo de Parque (Park Caddesi), Plaze de la Merced, Cervantes Tiyatorosu ve Alcazaba dışarıdan göreceğimiz yerler arasındadır. Muhteşem manzaralar eşliğinde fotoğraf çekme şansını yakalayacaksınız. Ronda sizleri hem etkiliyecek, hem de büyüleyecek. Turumuz sonrasında Sevilla otelimize geri dönüyoruz.
Sabah kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Granada ve Alhambra Sarayı Turu'na katılma imkânı buluyoruz (90 Euro). Granada'ya varışımza istinaden şehir turumuz başlıyor, turumuz esnasında GranVia Caddesi, BibRambla ve Belediye Meydanları, Granada Katedrali (dışarıdan), Granada’nın ilk üniversitesi Madraza, İpek Çarşısı ve eski Nasri Kervansarayı görülecek yerler arasındadır. Granada Şehir Turu'nun ardından Alhambra Sarayı Turu'na katılma imkanı buluyoruz. (Saray ziyareti müsaitliğe bağlı olarak gerçekleştirilmekte olup, müsaitlik olmaması durumunda sadece Bahçe gezisi yapılacaktır. Al Hambra Saray'ına her gün belirli sayıda ziyaretçi alınmakta olup, günlük limit dolduğunda gezi gerçekleştirilememektedir. Alhambra Sarayı turunu kayıt esnasında almanızı öneririz.) Turumuz sonrasında Sevilla'ya transfer ve geceleme otelimizde.
Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılması ve arzu eden misafirlerimizle ekstra düzenlenecek olan Malaga Turu'na katılma imkanı buluyoruz (40 Euro). Turumuzun ardından rehberimiz tarafından belirtilecek saatte Sevilla Havalimanı'na hareket. Özel sefer ile saat İstanbul'a hareket.Yerel saat Sabiha Gökçen Havalimanın varış ve turumuzun sonu.

Fiyat ve Tarihler

{{p.name}}
{{p.startDateStr}} - {{p.endDateStr}}
{{p.days}} gün / {{p.nights}} gece
{{p.packageClass}}

{{p.priceStr}} 'den başlayan


Notlar

  • Özel sefer (charter) ile olan turlarımızda iptal tarihine bakılmaksızın, yapılacak iptal ve iade talepleri uçak biletinin özelliği nedeni ile kabul edilemez, ücret iadesi yapılmaz. Uçak saatleri tur öncesinde bildirilecektir.
  • Ekstra turlar minimum 20 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.20 kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir. Yeterli katılımcı olmadığı takdirde oluşabilecek fiyat farkları sayılar elde edildikten sonra tur öncesi rehberimiz tarafından bilgilendirilir.
  • Rehberimiz turlarımızın içeriğine bağlı kalmak şartıyla, katılımcı sayısına, müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna göre şehir turu veya ekstra turların günlerinde değişiklik yapabilir. Bu durum uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklerde de geçerlidir.
  • Panoramik şehir turları müze ve ören yerlerinin girişlerini içermemektedir. Şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlı bir turdur.
  • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak)3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçüktür.
  • Triple odalar müsaitliğe bağlı olarak verilmektedir. Müsaitliğe göre 3 kişilik oda rezervasyonu yapılmaktadır. Triple odalar ek yatak nedeniyle diğer odalardan daha küçükmüş gibi görünebilir.
  • Çocuk indirimi 2 yetişkinle aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup saat 14:00 - 15:00 arasındadır.Çıkış saatleri 10:00 dır.
  • Programlarımız için otellerden grup rezervasyonları yapılmaktadır. Grup kahvaltılarının içeriği münferit kahvaltıların içeriğinden farklı olabilir. Gidilen ülkede ki otellerde alınacak olan kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısı değildir. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı olarak ayrı salonda verilmektedir. Continental kahvaltı temel olarak çay ya da kahve, marmelat ve kruvasandan oluşup, ülkeye göre değişiklik göstermektedir.
  • Uçaksız olarak tura dahil olan misafirlerimizin, grup ile aynı uçuşu kullanmadıkları takdirde havalimanı-otel-havalimanı transferlerini kullanamayacakları gibi şehir turuna katılamama durumu da söz konusu olabilir. Farklı uçuş kullandıkları takdirde grubun oteline ulaşımları kendi sorumluluklarındadır. Bu durum önceden More&More Travel'a bildirilmelidir.
  • Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20 Kg dır.Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek olan ülkeye göre değişiklik gösterebilir.Gidilecek olan ülkede iç hat uçuşu bulunuyorsa,bu iç hat uçuşunda valiz ağırlığı 15 Kg'a düşebilmektedir.Fazla bagaj ağırlık / fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup; More&More Travel turun sorumluluğunda değildir.
  • Turun satın alınması sırasında pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının doğru olarak bildirilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak biletlerin iptal ve değişiklik ceza bedelleri misafirden tahsil edilir.
  • More&More Travel vize alımlarında konsolosluk ve misafirlerimiz arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluğun vize vermemesi veya ret vermesi More&More Travel'ın sorumluluğunda değildir.
  • Programlarımızda belirtilen vize durumları Türkiye Cumhuriyeti pasaportları bazında belirtilmiştir. Başka ülke pasaportuna sahip misafirlerimiz vize durumlarını bağlı bulundukları ülkelerin konsolosluklarından kontrol edebilirler.
  • Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 aylık geçerlilik süresine sahip olması gerekmektedir.6 aydan az geçerlilik süresi olan bir pasaportla seyahat eden misafirlerimiz seyahat ettikleri ülkenin pasaport polisleri tarafınca ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.
  • Cep telefonlarınızı yurt dışında kullanabilmek için Türkiye'den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurtdışına açık olup olmadığını gsm operatörünüzden kontrol etmeniz tavsiye edilir.
  • Fuar, kongre, konser gibi özel ve yoğun zamanlarda merkeze uzak oteller kullanılabilir.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart -paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz. Lütfen satın aldığınız turun satış sözleşmesini dikkatle okuyunuz.
  • Uçak biletlerini milleri ile upgrade etmek isteyen misafirlerimiz, biletleri kesildikten sonra havayolunun (üyeliğinizin bulunduğu havayolunu kontrol ediniz?) müsaitliğine bağlı olarak upgrade işlemleri gerçekleştirebilir. Satın almış olduğunuz programın grup biletinin upgrade edilebilir sınıftan olup olmadığını kontrol ediniz. Programlarımızda ki her uçuş mil garantisi vermez.
  • Programlarda belirtilen uçuş saatleri havayolları tarafından bildirilen saatlerdir. Özel seferlerle düzenlenen turlarımızda uçak saatleri 48 saat öncesine kadar değişiklik gösterebilir. More&More Travel Havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumdadır. Havayolundan kaynaklı gecikme, iptal, havaalanı ve havayolu değişikliği, kapasite üzerinde satış yapılması, hizmet aksamaları vb. gibi durumlardan More&More Travel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Programlarda verilen yol mesafeleri harita bazlıdır. Trafik, hava şartları, gidilen ülkenin coğrafi konumu, yol çalışmaları vb. durumlarda yolculuk süreleri uzayabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.

Ekstra Turlar

  • AVANTAJLI EKSTRA TUR PAKETİ: 340 Euro yerine 290 Euro !
  • Alcazar & Katedral (55 Euro) + Cordoba Eski Şehir & Cordoba Camii Turu (65 Euro) + Ronda & Cadiz Turu (90 Euro) + Granada ve Alhambra Sarayı Turu (90 Euro) + Malaga Turu (40 Euro)

Misafir Yorumları

{{ error.$message }}
{{ error.$message }}
{{c.name}}

{{c.contents}}