Kos Adası Tatili-Kapı Vizesi ile

Tura Dahil ve Hariç Hizmetler

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
  • Yerel refakat hizmetleri
  • Kos'ta 3* / 4* Otellerde belirtilen şekilde 2 gece konaklama
  • Programda belirtilen şehir bilgilendirme turu.
  • Şehir vergileri, Gümrük vergileri
  • Bodrum-Kos-Bodrum Feribot bileti
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Otelde alınan ekstralar ve tüm kişisel harcamalar
  • Öğle ve akşam yemekleri.
  • Kos Kapı Vize Ücreti. (90 €)
  • Yurtdışı çıkış harcı.
  • Yurtdışı seyahat sağlık sigortası

Tur Programı

Kos Adası Tatili-Kapı Vizesi ile
Bodrum Çıkışlı

Bodrum- Kos Feribot Limanında buluşma, gümrüğe varış, Gümrük işlemleri ardından 45 dakika sürecek deniz yolculuğu için 10:00 Hareket, Kos Gümrüğe varış. Gümrük işlemleri sonrası, Kos şehir içi tanıtım turu: Tarihi Kos Kalesi ( Kastro Neretzias )'ni dışarıdan görüp, daha sonra Plateia Platanou Meydanı'nı taçlandıran ve Hipokrat'ın gölgesinde derslerini verdiğine inanılan binlerce yıllık Hipokrat Çınarı'nı fotoğraflıyoruz. Merkezdeki gezimizi İtalyan işgali döneminde yapılan Polis Karakolu, Roma Agorası, Eleftheria Meydanı, Cezayirli Hasan Paşa Cami, Defterdar Cami, Eleftheria Meydanı ve Halk Agorası ( Dimotiki Agora ) gibi yapıları panoramik biçimde görerek tamamlıyoruz tur sonrası otelimize hareket ve yerleşme. Geceleme Kos'taki otelimizde.
Otelde alacağımız kahvaltı sonrası, dileyen misafirlerimize (Ekstra 50€) “Kos Adası Keşif Turu” 'nu gerçekleştiriyoruz. Ekstra Turumuza Dikeos Dağı eteklerinde yer alan yemyeşil bir dağ köyü, Zia Köyü' ne doğru yol alarak başlıyoruz. İlk olarak adanın en turistik bölgelerinden biri olan Tigkaki Sahili'nde mola veriyoruz. Sonrasında arzu eden misafirlerimizle Kos'un ünlü şaraplarının yapıldığı bir üzüm bağına konuk oluyor, mahzenleri gezerek tadım yapma şansı yakalıyoruz. Dikeos Dağı eteklerindeki Zia Köyü'ne doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu yolculuk esnasında karşımızda yer alan Kalymnos ve Pserimos Adaları'nı ve adanın tek gölü olan Tigkaki Sahili'ndeki Tuz Gölü'nü izliyoruz. Zia'ya ulaştığımızda geleneksel ürünlerin satıldığı köy çarşısını dolaşıyoruz. Sonrasında Kos Türklerinin yoğun yaşadığı bir dönemin Kerme bugünün Platani Köyü'ne giderek şaraptan peynire, baldan reçele kadar Kos Adası ve Yunanistan'a özgü ürünlerin satıldığı yerel bir markete konuk oluyoruz. Akşam dileyen misafirlerimize gerçekleşecek olan Sirtaki Gecesi ve Taverna turu. Yemekli ve 1 içecek dahil. (Ekstra 60€). Geceleme Kos' taki otelimizde.
Otellerimizde alacağımız kahvaltı sonrası Kos Limanına Hareket, Feribot hareket saatine kadar serbest zaman. Kos Gümrükte işlemler ve , freeshop alışverişimizin ardından, Bodrum' a doğru 16:30'da hareket ediyoruz. Bodrum Gümrük'e ulaşıyor ve turumuzu sonlandırıyoruz

Fiyat ve Tarihler

{{p.name}}
{{p.startDateStr}} - {{p.endDateStr}}
{{p.days}} gün / {{p.nights}} gece
{{p.packageClass}}

{{p.priceStr}} 'den başlayan


Notlar

Ekstra Turlar

Misafir Yorumları

{{ error.$message }}
{{ error.$message }}
{{c.name}}

{{c.contents}}