PRAG TURU 2 GECE PROMOSYON

Tura Dahil ve Hariç Hizmetler

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul - Prag - İstanbul uçak biletleri
  • Havalimanı ve güvenlik vergileri, Sabiha Gökçen havalimanı yer hizmetleri
  • Özel aracımız ile Havalimanı – Otel – Havalimanı transferleri
  • Seçtiğiniz kategori otelde 2 gece oda + kahvaltı konaklama
  • Panoramik Prag şehir turu *Müze girişlerini içermez *
  • Tüm tur boyunca Profesyonel Türkçe tur liderliği hizmeti
  • Zorunlu Seyahat Sigortası *Mesleki Sorumluluk Sigortasıdır
  • KDV Dahildir.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Çek Schengen vize ücreti ve vize hizmet bedeli (Vize alımı için gerekli evrakları belirten ek listeyi lütfen isteyiniz.)
  • Yurt dışı çıkış harcı *İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz
  • Ekstra turlar *Ekstra tur günleri değişebilir
  • SEYAHAT GÜVENCE PAKETİ (Vize reddi ile karşılaşan misafirlerin veya hastalık sorunu nedeni ile tura katılması mümkün olmayacak misafirlere tur bedeli kadar ödeme yapılmasını sağlamaktadır. (Seyahat iptali nedeniyle tazminat başvurularında uygulanacak sigortalı katılım payı(muafiyet) %15 oranındadır.Teminat detayları sigorta şartnamesinde yer almaktadır.) Bununla birlikte bagaj kaybından, hasarına,ferdi kaza teminatına kadar birçok ek teminatı barındırmaktadır.)
  • Seyahat güvence paketi ücreti tur bedeliniz ile orantılı olarak değişmektedir.
  • Orta Avrupa turlarında misafirlerimizin seyahat sigortalarını yanlarında bulundurma zorunluluğu vardır. Seyahat sigortalarını yanlarında bulundurmayan misafirlerimize ilgili ülke polisi tarafından kişi başı 45 EURO'dan başlayan cezalar verilebilmektedir. Seyahat sigortasını yanında bulundurmadığı için ilgili ceza ile karşılaşılması durumunda sorumluluk misafirlerimize aittir.
  • Pegasus uçuşlarında her kişinin 1 bagaj ve 20 kilo hakkı vardır. 20 kiloyu geçen bagajlar için ücret farkı ödenmesi gerekmektedir. -Eşli - çocuklu dahi olsa 20 kilo sınırı aşılamamakta ve fark ödenmesi gerekmektedir. Bu sebeple her kişi için 1 bagaj tavsiye edilir. El bagajları maksimum 7 kilo olmalıdır.

Tur Programı

Prag Turu 2 Gece Promosyon

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde en geç saat 10:30'da hazır bulunmanızı öneririz. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Pegasus Havayolları PC301 nolu tarifeli seferi ile saat 13:35'de Prag’a hareket, yerel saat ile 15:15'de varış. İnişimizi takiben bizi bekleyen rehberimiz ve özel aracımızla yapacağımız panoramik Prag şehir turunda; Karlova Caddesi, Başbakanlık Binası, Charles Köprüsü, Eski Şehir Meydanı, Astronomik Saat, Paris Caddesi, göreceğimiz önemli noktalardır. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Prag Kalesi turuna katılabilirler (25 Euro). MS 880 civarında kurulan Prag Kalesi, şehrin en tanınmış simgesidir, yamaçta görkemli bir şekilde yer alan bu yapı, şehrin silüetine hakimdir. Turumuzun ardından otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Akşam saatlerinde dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Folklorik Çek Gecesi turuna (65 Euro) katılabilirler. Geceleme otelimizde.
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Dresden(70 Euro) ve/veya Terezin Nazi Kampı(50 Euro) turlarına katılabilirler.

Dresden Turu: Prag’tan Elbe nehri boyunca keyifli ve müthiş manzaralı bir yolculuk. Dresden, ufak ve şirin eski Doğu Almanya'da bir ortaçağ şehri. Demir perde rejiminden kalma tipik sosyal konutlar dikkat çekiyor. “ Elbe’nin Floransa'sı ünvanını hakeden bir şehir. Eski şehirdeki; Katedral, Zwinger Sarayı, Frauenkirche ( Kadınlar Kilisesi ) ve muhteşem müzeleri, Altmarkt Meydanı, Bruhl Terasi panoramik gezilecek yerler arasındadır.

Terezin Nazi Kampı: Prag'a yaklaşık 50 dakikalık mesafede bulunan Terezin, Çek Cumhuriyeti'ndeki en büyük nazi kampıdır. 1780 yılında küçük kale olarak inşa edilmiştir. 2. Dünya Savaşı'nda Almanların Çekoslavakya'ya girişi ile birlikte bu kale toplama kampına dönüştürülmüş ve Getto'da yaşayan Museviler ve Çingeneler burada çalışma kampı adı altında tutulmuştur. Geceleme otelimizde.
Sabah kahvaltı sonrası transfer saatine kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz tüm grubunun katılım ile ekstra olarak düzenlenecek Vltava Nehir Turu (35 Euro) turuna katılabilirler. Prag'ı ikiye bölen Vltava Nehri üzerindeki gezi boyunca, Ulusal Tiyatro, Charles Köprüsü, Prag Kalesi Manzarası'nı seyrederek, 1 saat sürecek bu turumuzda 1 adet alkolsüz içecek ikramımızdır. Turumuzun ardından havalimanına transfer. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Pegasus Havayolları PC302 nolu tarifeli seferi ile saat 16:00'da İstanbul’a hareket, saat 19:35'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na varış ve turumuzun sonu.

Fiyat ve Tarihler

{{p.name}}
{{p.startDateStr}} - {{p.endDateStr}}
{{p.days}} gün / {{p.nights}} gece
{{p.packageClass}}

{{p.priceStr}} 'den başlayan


Notlar

  • Ekstra turlar minimum 20 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. 20 Kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir. Yeterli katılımcı olmadığı takdirde oluşabilecek fiyat farkları sayılar elde edildikten sonra, tur öncesi rehberimiz tarafından bilgilendirilir.
  • Rehberimiz, turlarımızın içeriğine bağlı kalarak, katılımcı sayısına, müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna göre şehir turu ve/veya ekstra turların günlerinde değişiklik yapabilir. Bu durum uçuş saatlerinde oluşabilecek değişiklikler karşısında da geçerlidir.
  • Panoramik şehir turları müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup, şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
  • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3. yatak ek yatak veya sofa bed olup, standart yataklardan daha küçüktür.
  • Triple odalar (3 kişilik) müsaitliğe bağlı olarak verilmektedir. Müsaitlik olduğu takdirde 3 kişilik oda rezervasyonu yapılır. Triple odalar ek yatak sebebi ile daha küçüktür.
  • Çocuk indirimi 2 yetişkin ile aynı odada konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
  • Otellerde genellikle check-in saati 14:00 (bazı ülkelerde 15:00'dır), check-out saati 10:00'dur. (bazı ülkelerde 09:00'dur)
  • Programlarımız için otellerden grup rezervasyonları yapılmaktadır. Grup kahvaltılarının içeriği münferit kahvaltıların içeriğinden farklı olabilir. Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak olan kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısı değildir. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı olarak ayrı salonda verilmektedir. Continental kahvaltı temel olarak çay ya da kahve, marmelat ve kruvasandan oluşup, ülkeye göre değişiklikler göstermektedir.
  • Uçaksız olarak tura dahil olan misafirlerimizin, grup ile aynı uçuşları kullanmadıkları takdirde havalimanı-otel-havalimanı transferlerini kullanamayacakları gibi şehir turuna katılamama durumu da söz konusu olabilir. Farklı uçuş kullandıkları takdirde grubun oteline ulaşımları kendi sorumluluklarındadır. Bu durum önceden MoreAndMoreTravel'a bildirilmelidir.
  • Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20 Kg.'dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilecek ülkede iç hat uçuşları bulunuyorsa, bu iç hat uçuşlarda valiz ağırlığı 15 Kg'a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık / fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, MoreAndMoreTravel'un sorumluluğunda değildir.
  • Kayıt esnasında pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin ceza bedeli misafirlere yansıtılır.
  • MoreAndMoreTravel, misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluğun vize vermemesi veya red vermesi MoreAndMoreTravel'un sorumluluğunda değildir.
  • Programlarımızdaki vize durumları Türkiye Cumhuriyeti pasaportları bazında verilmektedir. Başka ülke pasaportuna sahip misafirlerimiz vize durumlarını bağlı bulundukları ülkelerin konsolosluklardan kontrol edebilir.
  • Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.
  • Cep telefonlarınızı yurtdışında kullanabilmek için Türkiye'den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurtdışına açık olup olmadığını gsm operatörünüzden kontrol etmeniz tavsiye edilir.
  • Fuar, kongre, konser gibi özel ve yoğun zamanlarda merkeze uzak oteller kullanılabilir.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Promosyon ibaresi bulunan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen hizmetin içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz. Lütfen satın aldığınız turun satış sözleşmesini dikkatle okuyunuz.
  • Uçak biletlerini milleri ile upgrade etmek isteyen misafirlerimiz, biletleri kesildikten sonra havayolunun(üyeliğinizin bulunduğu havayolunu kontrol ediniz) müsaitliğine bağlı olarak upgrade işlemlerini gerçekleştirebilir. Programın grup biletlerinin upgrade edilebilir sınıftan olup olmadığını kontrol ediniz. Programlarımızdaki her uçuş için mil garantisi verilmez.
  • Programlarda belirtilen uçuş saatleri havayolları tarafından bildirilen saatlerdir. Özel seferlerle düzenlenen turlarımızda uçak saatleri 48 saat öncesine kadar değişiklik gösterebilir. MoreAndMoreTravel havayolu ile misafir arasında aracı konumundadır. Havayolundan kaynaklı gecikme, iptal, havaalanı ve havayolu değişikliği, kapasite üzerinde satış yapılması, hizmet aksamaları vb. gibi durumlardan MoreAndMoreTravel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Programlarda verilen yol mesafeleri harita bazlıdır. Trafik, hava şartları, gidilen ülkenin coğrafi konumu, yol çalışmaları ve şartları gibi durumlarda yolculuk süreleri uzayabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ekstra ücrete tabi olabilir.
  • ** 3 kişilik odalarda ilave yatak standartı farklı olabilir. ** Ekstra turlarımız yeterli katılım sayısı ile gerçekleşmektedir. ** Ekstra turlardan hangisinin gerçekleşeceği katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. ** Ekstra tur günleri değişebilir. ** Şehirlerarası transfer sırasında yapılan ekstra turlar çoğunluğun katılımı ile gerçekleşir. Katılmayan misafirlerimiz alışveriş merkezi gibi uygun bir noktada vakit geçirebilirler. ** Pegasus Havayolları uçuşlarında her kişinin 1 bagaj ve 20 kilo hakkı vardır. 20 kiloyu geçen bagajlar için ücret farkı ödenmesi gerekmektedir. Eşli - çocuklu dahi olsa tek bagajda 20 kilo sınırı aşılamamakta ve fark ödenmesi gerekmektedir. Bu sebeple her kişi için 1 bagaj tavsiye edilir. El bagajları maksimum 7 kilo olmalıdır. ** Uçuşlarımız grup rezervasyonu olup, gidiş - dönüş tek bilet düzenlenmektedir. Gidiş uçuşunun kaçırılması ve/veya kullanılmaması durumunda; havayolunun kuralları geçerli olup dönüş rezervasyonu otomatik olarak yanabilir. ** Yurtdışı çıkış harç pulunuzu almayı unutmayınız. ** Güvenlik noktalarında, el bagajınız sıvılar ve diğer yasaklı maddelere karşı kontrol edilecektir. ** Havayolunun uçağa biniş kapısının değişebileceğini göz önüne alarak uçağa gitmeden önce lütfen kontrol ediniz. ** Tur süresince tüm özel eşyalarınıza titizlikle sahip çıkmanızı rica ederiz. Unutulan eşyaların her türlü sorumluluğu misafirlerimize ait olup, MoreAndMoreTravel unutulan eşyaların bulunmasından ve getirilmesinden hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Bulunan eşyalar bulunduğu ülkeden karşı ödemeli kargo hizmeti ile misafirlerimize gönderilecektir. ** Otellerde grup kahvaltıları ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • NOT : *MoreAndMoreTravel, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir.Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
  • *Tüketicinin,MoreAndMoreTravel ve Aracısına yazılı veya veri saklayıcısı ile bildirmek kaydı ile sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı bulunmaktadır. Paket turun başlamasına en az 30 gün kala yapılan fesih bildirimlerinde; ödenmesi zorunlu vergi, harç, 3. kişilere ödenip geri alınması mümkün olmayan bedeller ve yasal yükümlülüklerden doğan masraflar hariç olmak üzere ,herhangi bir kesinti yapılmaksızın ödenen bedel tüketiciye aynen iade edilir.Yurt dışı seyahatlerde vize hizmeti alınmış ise iade edilmez.Tüketici ,gezinin başlamasına 29-15 gün kala tur bedelinin % 40'ını 15 günden az süre içerisinde ise tamamını MoreAndMoreTravel'a cayma tazminatı olarak ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Sözleşmeden dönülmesi halinde iptal ceza şartlarına göre en az 7 iş günü içerisinde Tüketicinin ödemiş olduğu tur bedeli MoreAndMoreTravel veya Aracısı tarafından iade edilir.
  • *12 punto olarak düzenlenen işbu broşur, kendim ve aşağıda yazılı şahıslar adına birlikte düzenlenmiş, son hali tarafımdan okunup, kabul edilip onaylanmıştır ve bir nüshası tarafıma tüm ekleri ile birlikte yazılı ve kalıcı veri saklayıcı vasıtasıyla teslim edilmiştir. Tüketicinin korunması hakkında kanun ve paket tur sözleşmeleri yönetmeliği çerçevesinde işbu broşür kapsamında sunulan tüm hizmetleri, niteliklerini, satış fiyatı ve ödeme şekil ile ifaya ilişkin tüm ön bilgileri, okuyup bilgi sahibi olduğumu ve okuyarak anladığımı, bilgilendirildiğimi kabul beyan ve taahhüt ederim. Paket tur ile ilgili ihtiyari sigortası yaptırabileceğim tarafıma beyan edilmiştir. Bu beyanın, rezervasyon işlemlerimin, kendi yerime bir başkası tarafından yürütülmüş imzalanmış olması halinde de geçerlidir.
  • BROŞÜRÜ OKUDUM VE BİR SURETİNİ TESLİM ALDIM
  • Tüketici ve Katılımcı Adına

Ekstra Turlar

Misafir Yorumları

{{ error.$message }}
{{ error.$message }}
{{c.name}}

{{c.contents}}